Tratamentul celulitei cu VelaShape®

Bucurati-va de o piele moale si neteda cu ajutorul VelaShape®!

Mai bine de 80% din femeile trecute de varsta adolescentei prezinta celulita. Daca doriti sa scapati de aspectul neplacut de coaja de portocala, atunci tonifierea corporala si tratamentul celulitei cu VelaShape® sunt exact ceea ce va trebuie. Numai dieta si exercitiile fizice nu pot imbunatati aspectul pielii denivelat cu mici scobituri, ci este nevoie de un program individual combinat.

 

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


 

VelaShape® este un aparat de ultima generatie ce permite executarea de tratamente non-invazive prin masaj profund, incalzire profunda cu radiofrecventa bipolara, suctiune pulsatila si incalzire superficiala cu infrarosii, toate in acelasi timp! Tratamentul combinat cu dieta si exercitii fizice reduce semnificativ celulita, imbunatateste aspectul pielii si recontureaza forma corpului.

Cum decurge tratamentul?

VelaShape® este primul tratament anticelulitic ce are la baza revolutionara tehnologie ELOS (electro optical synergy), ce ajuta la obtinerea si mentinerea unui corp cu forme frumoase, de invidiat.

Tehnologia ELOS este o combinatie de frecvente radio bipolare, raze infrarosii si vacuum, combinatie care emana o caldura concentrata atat catre straturile profunde cat si catre cele superficiale ale dermului. Aceasta caldura are ca rezultat remodelarea sigura, eficienta si rapida a corpului, fara a fi necesara o perioada de recuperare.

In clinica Cosmetic Laser Center toate tratamentele sunt efectuate sub supraveghere medicala!

Inainte de tratament va vor fi facute fotografii cu zona care urmeaza a fi supusa terapiei, pentru a le compara cu cele de pe parcursul si de la finalul tratamentului si a va evalua progresul. Tratamentul celulitei are drept scop stimularea circulatiei locale marind capacitatea organismului de a metaboliza grasimea si de a elimina toxinele si apa in exces. De asemenea, tratamentul stimuleaza dermul si accelereaza exfolierea, imbunatatind astfel aspectului pielii. Zonele frecvent tratate cu VelaShape® sunt coapsele, talia, fesele, genunchii, bratele si abdomenul.

Testele clinice au raportat in 85% din cazuri o reducere in circumferinta coapselor de minimum 1 cm si pana la 7,2 cm!

Sunati acum si profitati de ofertele noastre!

 

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro