Intrebari frecvente

Tratamentul cu IPL pentru indepartarea parului nedorit nu este indicat tuturor persoanelor, in randurile de mai jos veti afla de ce si deasemenea, veti intelege legatura dintre posibilitatea efectuarii acestui tratament si dezechilibrul hormonal.

Cand nu este recomandata epilarea cu IPL?

• Femeile gravide nu pot recurge la epilarea cu IPL, dar pot apela cu succes la acest tratament dupa nastere.
• Persoanelor care sufera de boli de piele nu li se poate aplica acest tratament pe zonele in care exista o astfel de problema.
• Cei care se confrunta cu herpesul trebuie sa instiinteze medicul in timpul consultatiei. In general se pot efectua tratamente de indepartare a parului daca pacientul nu are o infectie activa.
• Cei care iau anumite medicamente (de exemplu Roaccutane care determina sensibilitate la soare), nu pot apela la indepartarea parului cu laser/IPL, prin urmare este important ca medicul sa fie informat despre toate medicamentele pe care pacientul le ia.
• Indepartarea parului cu laser/IPL nu este recomandata in zonele in care exista tatuaje deoarece exista o preocupare in legatura cu cicatricile.
• Femeile care sufera de probleme hormonale pot apela la acest tratament dar de obicei va fi un tratament mai putin eficient, lucru valabil de asemenea si in cazul fetelor care nu au trecut inca de perioada de pubertate si prin urmare pot trece prin schimbari hormonale intense.

Epilarea IPL este definitiva?

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


 

Foliculii firelor de par se distrug, iar in proportie de 80% firele nu vor mai aparea din nou. Unele fire pot reaparea dupa mai multi ani dar nu vor fi la fel de intense la culoare si vor fi mult mai subtiri. La acel moment se mai pot face cu 1-2 sedinte IPL pentru a le elimina.

De cate sedinte voi avea nevoie pentru a scapa de parul nedorit?
In functie de zona care urmeaza a fi tratata si de caracteristicile fiercarui pacient numarul de sedinte difera. In general vorbim de un necesar cuprins intre 5 si 8 sedinte.

Cat dureaza o sedinta de tratament?

Clinica noastra dispune de aparatul Beamax Beauty Maximizer®, un aparat de ultima generatie cu tehnologie avansata care permite realizarea tratamentului IPL si in cateva minute atunci cand vorbim de zone reduse precum zona faciala sau zona axilei.

Cat timp trebuie sa treaca pana la urmatoarea sedinta de tratament?

Este recomandat ca pacientii sa astepte intre 4 si 8 saptamani pana sa abordeze urmatoarea sedinta de tratament, deoarece nu toate firele se gasesc simultan in faza de crestere. Firele de par iau nastere din foliculii pilosi si urmeaza un proces de evolutie cu trei faze: crestere, tranzitie si faza latenta. Inainte de a incepe tratamentul, medicul Cosmetic Laser Center va va explica caracteristicile tratamentului adaptat nevoilor dumneavoastra.

Ce trebuie sa fac intre sedinte?

Intre sedinte se vor rade cu lama firele care vor creste. Inca de la primele 2 sedinte rezultatele se vor vedea, parul crscut va fi mult mai fin si mai rar.

Epilarea IPL este dureroasa?

Procedura de tratament este nedureroasa, veti resimti doar mici ciupituri pe durata celor cateva minute de tratament. Pentru a va simti confortabil, pe zona tratata va fi aplicat un gel racoros, dupa care impulsurile de lumina transmise de aparat penetreaza pielea si incepe distrugerea controlata a foliculilor pilosi.

Incompatibilitatea intre epilarea cu laser si dezechilibrul hormonal

La femei epilarea cu laser/IPL este recomandata numai dupa pubertate (care se produce de obicei dupa aproximativ 3-4 ani de la primul ciclu). Explicatia este simpla - in timpul pubertatii au loc multe schimbari hormonale in organism iar tratamentul cu laser/IPL pentru indepartarea parului in aceasta perioada ar fi mai putin eficient pentru ca desi ar fi posibila indepartarea parului, modificarile hormonale intense din organism ar putea determina regenerarea parului.

Diversele probleme hormonale care pot aparea in adolescenta trebuie prezentate unui medic endocrinolog. Prin urmare, atunci cand exista diferite probleme hormonale trebuie adresata intai cauza problemei si mai apoi sa se apeleze la epilare.

Tratamentul pentru dezechilibrul hormonal se bazeaza de obicei pe administrarea de medicamente care au rolul de a regla activitatea hormonilor in organism. Odata ce problema se trateaza si este tinuta sub control se pot incepe si tratamentele cu laser/IPL pentru indepartarea parului.

 

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro