Remodelare corporala medicala cu Bella Contour Maxx

50% reducere din pretul primei sedinte de tratament!

Reda forma corpului tau cu cea mai noua tehnologie!

Bella Contour Maxx este un aparat medical care indeparteaza grasimea nedorita, reduce drastic celulita si vergeturile, si are efect de lifting. Aparatul este certificat de FDA, CE, ISO, TGA, Administratia de sanatate din Israel si NEMCO pentru:
• reducerea in circumferinta si remodelarea corpului;
• reducerea celulitei (imbunatatirea aspectului de coaja de portocala);
• ameliorarea spasmelor musculare;
• imbunatatirea fluxului sanguin local.

Tratament coapse si fese, 10 sedinte, reducere in circumferinta 3cm

Tehnologia pe care se bazeaza Bella Contour Maxx este eficienta pentru reducerea in circumferinta in zonele cu probleme, in conditii de siguranta si cu efecte de lunga durata. Aparatul foloseste o tehnica non-invaziva si nedureroasa pentru indepartarea grasimii localizate in zone precum abdomenul, coapsele, fesele, spatele si bratele.

Tratament abdomen, 5 sedinte, reducere in circumferinta 5cm

Bella Contour Max ofera rezultate vizibile si spectaculoase inca de la prima sedinta, respectiv pana la 4 cm reducere in circumferinta abdominala dupa numai 3 sedinte!

Tehnologia Bella Contour Maxx

Bella Contour Maxx se bazeaza pe tehnologia unica patentata REAL™ (Resonant Amplification of Lipid Metabolism - Amplificarea Rezonanta a Metabolismului Lipidelor), o combinatie unica a trei tehici non-invazive:
• rezonanta mecanica a celulelor adipoase, indusa cu ultrasunete;
• camp electric de mica intensitate;
• drenaj limfatic cu vacuum.

Combinatia de ultrasunete si campuri electrice, variata in timpul tratamentului in frecventa si intensitate, produce vibratia tesutului adipos si permeabilizeaza membranele celulelor adipoase determinând eliberarea lipidelor din interior.

Odata eliminate din celule lipidele sunt consumate ca parte a procesului metabolic natural al organismului. Imediat dupa tratament este necesara o activitate fizica sustinuta de minim 20 de mimute, in care organismul va arde cu prioritate acizii grasi in detrimentul carbohidratilor si glucozei.

Tratament coapse si fese, 2 sedinte, reducere in circumferinta 4cm

Bella Contour Maxx ofera o solutie rapida, sigura si eficienta vizand conturarea zonelor cu probleme cum ar fi abdomenul, soldurile, fesele si coapsele. Pentru a slabi repede nu mai este nevoie de liposuctie, chirurgie plastica, solutii bazate pe laser sau folosirea de ace!

Cum decurge tratamentul?

O sedinta tipica de tratament pentru reducerea circumferintei si celulitei consta intr-o perioada de circa 40 de minute in care la nivelul zonelor tratate sunt aplicate ultrasunete la frecventa de rezonanta a celulelor adipoase precum si microcurenti electrici pentru a facilita migrarea lipidelor din celule catre spatiul inter-celular, circulat de limfa. Terapia de drenaj limfatic este apoi aplicata pentru aproximativ 10 minute. Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta!

Mai mult de 200.000 de oameni din intreaga lume au fost tratati cu Bella Contour, cu rate ridicate de satisfactie. Marea majoritate a pacientilor (92%) si-au redus circumferinta abdominala cu 4 pana la 16 cm dupa terminarea tratamentului!

Studiile clinice au aratat mentinerea rezultatelor tratamentului chiar si dupa sase 6 luni!

Pentru a obtine rezultate durabile, medicii clinicii recomanda efectuarea unui tratament intensiv de 10 sedinte, cu frecventa 2-3 /saptamana, iar la sfarsitul fiecarei sesiuni este obligatoriu sa faceti minim 20 de minute de exercitii fizice (mers alert, alergare, etc).

Tratament abdomen, 20 sedinte, reducere in circumferinta 7cm

Siguranta si eficienta tehnologiei Bella Contour a facut posibila utilizarea aparatului in multiple aplicatii medicale si estetico-medicale. El poate fi utilizat atat de femei cat si de barbati, indiferent de varsta, pe aproape orice parte a corpului (mai putin pe fata, gat si barbie).

Avantajele tratamentului cu Bella Contour Maxx

Tratamentul Bella Contour ofera rezultate vizibile si de lunga durata, cu efect imediat: un corp mai sculptat, piele mai ferma, celulita redusa si o circumferinta mai mica. De retinut:
• remodeleaza corpul, este primul aparat care garanteaza reducerea de minim 4 cm in circumferinta abdominala;
• reduce drastic celulita, atenueaza vergeturile, tonifiaza pielea;
• efect de lifting;
• imbunatateste semnificativ aspectul pielii;
• ofera rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta de tratament;
• rezultatele se mentin minim 6 luni;
• procedura este simpla, rapida si complet nedureroasa;
• nu necesita perioada de recuperare;
• rata de satisfactie a clientilor de 92%;
• imita senzatia de sport intensiv, cu consum de grasime


Sunati la 0734 033 333 si programati tratamentul dumneavoastra cu Bella Contour Maxx!

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


 

 

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro