Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1 (harta)
 
 
 

Peeling hidromecanic cu Jet-Peel

Tehnologia aviatica intalneste medicina estetica

De ce tratamentul facial cu Jet-Peel? Pentru ca principiul acestui tratament medical este de a purifica in profunzime pielea, indepartand celulele moarte si imbunatatind circulatia sanguina la nivelul zonei tratate.

Tratamentul, denumit si peeling hidromecanic, are la baza curatarea straturilor pielii cu ajutorul unui jet foarte puternic de oxigen si ser fiziologic medical, dar si introducerea in straturile dermului a unor substante biologic active.

Cum decurge tratamentul

Tratamentul se desfasoara in trei etape, dupa cum urmeaza:

Etapa I presupune curatarea superficiala, deschiderea porilor si oxigenarea tenului cu ajutorul unui puternic jet de oxigen proiectat asupra zonei tratate.

Etapa II implica o curatare a tenului si a porilor mult mai in profunzime prin proiectarea cu mare viteza a unui jet foarte fin de ser fiziologic medical de la o distanta de 30-50mm de piele. In aceasta etapa se stimuleaza intens activitatea sistemului sanguin de la nivelul tenului.

Etapa III asigura vitaminizarea si hranirea tenului prin pulverizarea de vitamine dar si a altor substante biologic active direct in epiderm (acid hialuronic, vitamine A, C, E, B5, acid glicolic, etc.), ajutand ca tenul sa devina mai luminos si mai sanatos.

Tratamentul este nedureros si dureaza 30-40 minute per sedinta. Protocolul de tratament se stabileste in functie de necesitatile fiecarui pacient. De regula sunt necesare initial cateva sedinte la interval de 7-10 zile, dupa care pentru mentinerea unui ten stralucitor si curat in profunzime se recomanda o sedinta de tratament pe luna.

Care sunt rezultatele tratamentului cu Jet-Peel?

Printre efectele benefice deosebite ale acestui tratament putem enumera: reimprospatarea tenului, intinerirea cutanata si cresterea elasticitatii pielii, reducerea ridurilor fine si ameliorarea aspectului ridurilor profunde, ameliorarea tenului cu probleme acneice, imbunatatirea aspectului porilor dilatati, indepartarea comedoanelor albe si negre, terapia petelor pigmentare, regenerarea pielii dupa acnee si cicatrici.

Pretul promotional de lansare al tratamentului este de 50 euro/sedinta.

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele sunt oferite
persoanelor de peste 18 ani

Politica de confidentialitate

 

 

 

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro