Tratament foliculita

Eficienta ridicata folosind Beamax

Foliculita este o inflamatie a foliculilor pilosi, purulenta, si poate sa apara la ambele sexe in orice zona acoperita de par. La radacina firului de par apare o roseata si uneori sunt vizibile mici basicute de puroi. Uneori este insotita si de o senzatie de mancarime.

Frecvent foliculita apare dupa epilarea prin metode clasice, pe suprafete expuse la praf sau atunci cand lenjeria preseaza sau freaca zone proaspat epilate. Deseori se vindeca de la sine dar uneori e nevoie de tratament medicamentos.

O metoda de tratament comoda si eficace este distrugerea germenilor infectiosi cu aparate IPL. Procedura este utilizata in formele usoare si medii de foliculita, care sunt si cele mai frecvente.

Beamax trateaza eficient foliculita, putand actiona atat local, pe suprafete mici, cat si pe suprafete extinse. Tratamentul nu este dureros si nu lasa cicatrici.

O alta afectiune care poate beneficia de calitatile Beamax este nodulul seboreic. Acesta este mai profund si se explica prin blocarea canalului folicular si infectarea secretiei sebacee "captiva" in canal. De regula apare tot ca urmare a epilarii prin metode clasice.

 

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


 

Inlaturati foliculita folosind IPL Beamax! Programati o consultatie!

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro