Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1 (harta)
 
 
 

Epilare definitiva medicala

Clinica Cosmetic Laser Center este singura din Romania care detine aparatul IPL Beamax Beauty Maximizer™ si care ofera consultatii medicale gratuite inainte de tratament. Terapia IPL (impulsuri de lumina intensa) cu Beamax indeparteaza parul nedorit in conditii de maxima eficienta, rapiditate si siguranta. Spre deosebire de alte metode de epilare, fotoepilarea (epilarea prin lumina) va lasa pielea dumneavoastra neteda si fina.

Despre epilarea definitiva medicala

O piele fina, hidratata si placuta la atingere sporeste increderea in sine a oricarei persoane. Epilarea de lunga durata este superioara epilarii clasice pentru ca actioneaza definitiv asupra radacinilor firelor de par.

Epilarea medicala de lunga durata foloseste aparatura IPL de putere si precizie adecvate, cu eficienta net superioara aparaturii "similare" din cabinetele cosmetice. Abordarea medicala minimizeaza riscurile acestui tip de interventie.

Firele de par iau nastere din foliculii pilosi si urmeaza un proces de evolutie cu trei faze: crestere, tranzitie si faza latenta. Pentru o epilare definitiva sunt necesare mai multe sedinte (4-6) deoarece nu toate firele se gasesc simultan in faza de crestere.

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele sunt oferite
persoanelor de peste 18 ani

Politica de confidentialitate

 

 

 

Cum indeparteaza tehnica IPL parul nedorit?

Fara a afecta pielea din jur aparatul IPL de ultima generatie Beamax Beauty Maximizer™ va transmite impulsuri controlate de lumina intensa care vor penetra pielea din zona tratata iar lumina va fi absorbita de foliculuii de par. Caldura generata local in foliculi ii distruge si impiedica aparitia altora noi. Datorita eficientei tehnicii IPL Beamax, inclusiv zone extinse pot fi supuse tratamentului - spatele, umerii, abdomenul sau picioarele. Zone precum barbia, mustata sau perciunii pot fi tratate in sedinte de numai cateva minute.

Care sunt candidatii potriviti?

Tratamentul este indicat persoanelor care au o pilozitate excesiva locala sau generala, celor care sufera dereglari hormonale si celor preocupate de aspectul estetic si ingrijit al corpului, femei sau barbati.

Sedintele de tratament vor fi adaptate in functie de culoarea parului, textura si localizarea acestuia. Parul de orice culoare - negru, maro, rosiatic sau blond - poate fi indepartat cu usurinta. Tratamentul este adecvat pentru orice tip de piele, indiferent de cat de inchisa este la culoare. Pentru a afla ce poate face Beamax pentru dumneavoastra, programati o consultatie!

Cum decurge tratamentul?

Zona care va fi tratata trebuie in prealabil curatata eliminand parul nedorit cu lama, cu 2 zile inainte. Pe durata tratamentului in zona respectiva se aplica un gel rece, dupa care prin folosirea Beamax se trimit impulsuri luminoase extrem de puternice care penetreaza pielea si distrug in mod controlat foliculii pilosi. Fiecare puls de lumina se poate resimti ca o mica piscatura la nivelul pielii. Dupa incheierea tratamentului majoritatea firelor de par vor cadea iar restul de fire ramase dupa alte 1-2 saptamani.

Exista efecte secundare?

Efectele secundare sunt extrem de rare si dispar in cateva zile, iar printre acestea se numara: sensibilitate, iritatii, roseata. In unele cazuri pielea poate aparea mai deschisa sau mai inchisa la culoare. Pe durata primei consultatii se vor analiza aceste riscuri in cazul fiecarui pacient de catre medicii nostri specialisti. Pentru a minimiza riscul aparitiei acestor efecte secundare se interzice expunerea la soare sau solar cu 2-3 saptamani inainte si dupa tratament.

Care sunt beneficiile?

• Este un tratament aprobat de Ministerul Sanatatii.
• Tipul de tratament este adaptat caracteristicilor fiecarui pacient in parte.
• Senzatia de disconfort este minima comparativ cu alte metode de inlaturare a parului nedorit.
• Suprafete extinse pot fi tratate intr-un timp relativ scurt.
• Rezultatele sunt de lunga durata, nu va mai fi nevoie sa va confruntati cu epilatul ani de zile.
• In cadrul clinicii beneficiati de consultatie medicala gratuita inainte de tratament.

Programati-va si beneficiati de acest tratament modern!

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro