Epilare definitiva barbati

Daca inainte recurgeau la epilare cu preponderenta sportivii, acum din ce in ce mai multi barbatii sunt atenti la aspectul corporal, incercand sa elimine eficient pilozitatea incomoda si inestetica.

Epliarea definitiva IPL este evident cu mult superioara epilarii clasice, dar in cazul barbatilor un motiv suplimentar il reprezinta lipsa unor produse de epilat specific masculine. Zonele tratate sunt de regula umerii, pieptul, ceafa si spatele, precum si diferitele parti ale fetei, de exemplu uniformizarea liniei perciunilor.

De asemenea, un beneficiu de imagine substantial il pot avea in urma epilarii definitive barbatii tineri, cu pilozitatea incomplet dezvoltata.

Epilarea permanenta IPL cu Beamax™ este comoda si fara riscuri. Datorita noilor tehnologii inglobate rezultatele sunt cu adevarat de lunga durata iar urmatoarele fire de par din zona tratata vor aparea abia dupa numerosi ani.

La Cosmetic Laser Center procedurile se desfasoara sub supraveghere medicala de catre persoane ce cunosc bine subtilitatile acestor tratamente. Consultul prealabil este necesar.

Programati-va acum la 0734 033 333

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


 

 

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro