Intrarea Tudor Stefan 58, sect. 1 (harta)
 
 

Despre noi

De ce Cosmetic Laser Center

Cand am infiintat Cosmetic Laser Center am pornit de la o realitate: din ce in ce mai multe femei, dar si barbati, au nevoie de tratamete de remodelare corporala. Fie ca vor sa faciliteze slabirea, fie ca vor sa scape de celulita, fie au slabit deja si acum simt nevoia unei fermitati si elasticitati mai bune a pielii. O situatie speciala e cea a tinerelor mame, care au trecut prin multiple transformari intr-un interval de timp foarte scurt.

Multe dintre problemele tenului isi pot gasi rezolvarea cu ajutorului tratamentelor faciale revolutionare pe care vi le oferim. Mezoterapia fractionala si peelingul hidromecanic sunt solutii noi, inovative, care va stau acum la dispozitie.

Grija pentru aspectul corporal nu se opreste aici. La femei epilarea traditionala tinde sa fie inlocuita de epilarea IPL de lunga durata, iar pe de alta parte barbatii, intr-o masura din ce in ce mai mare sunt preocupati de aspectul corpului lor si incearca sa scape de parul nedorit de pe ceafa, umeri, spate sau piept. Cum e si firesc in secolul XXI, recurg la epilarea IPL.

Din pacate majoritatea celor ce ofera astfel de servicii nu au o pregatire medicala si nu tin seama de faptul ca fiecare om e diferit si ca are un istoric medical. Noi am simtit nevoia sa asiguram supraveghere medicala si consultatii tuturor celor ce recurg la serviciile noastre. In cazuri complexe si la cerere va sunt oferite consultatii gratuite de catre cunoscutul medic estetician Dr. Morad Iancu.

Pe piata sunt multe aparate care cel putin declarativ fac mai mult sau mai putin cam acelasi lucru. In practica insa rezultatele sunt mult diferite, iar uneori sunt extrem de slabe. Am cautat si am gasit aparatura performanta, a carei eficacitate si eficienta au fost dovedite in practica terapeutica. VelaShape, Bella Contour, Dermapen, Beamax, Jet-Peel si WhishPro sunt marci recunoscute printre specialisti si in lumea medicala.

Pentru a duce lucrurile pana la capat oferim creme post-tratament ce extind procedurile din clinica cu tratamentul individual la domiciliu. In acest fel ne asiguram ca rezultatele finale sunt cele mai bune care pot fi obtinute.

Am gandit afacerea noastra pe termen lung si nu tinem sa ne recuperam investitia maine. Dorim sa va oferim servicii de calitate, si vi le oferim la un pret corect. Ne dorim sa va bucurati de rezultate si sa ne recomandati cu incantare prietenilor!

Programati-va la 0734 033 333 si beneficiati de aceste avantajele!

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


Tratamentele sunt oferite
persoanelor de peste 18 ani

Politica de confidentialitate

 

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro