Ce este celulita?

Celulita este o alterare a tesutului adipos la nivel de hipoderm, tesutul gras situat intre derm si tesutul celular subcutanat al pielii. La nivelul hipodermului sunt grupate celulele de grasime (lipocite) care contin trigliceride, vase si nervi. Lipocitele sunt sustinute de fibre de colagen care odata cu inaintarea in varsta, variatii de greutate sau hormonale, se slabesc iar celulele grase nu vor mai fi grupate si sustinute uniform creand aspectul de "coaja de portocala" numit celulita.

Care sunt stadiile celulitei?

Celulita are 4 stadii distincte de dezvoltare.

Celulita de stadiu 1 apare odata cu reducerea tonusului pielii si inundarea tesutului adipos cu fluide. Se observa doar usoare variatii in

 

Programare: 0734 033 333

Va rugam sa ne sunati sau completati formularul si va vom contacta:

Nume:

Tel:

E-mail:

Intrebari (optional):


 

volum ale tesutului adipos. In acest stadiu celulita poate disparea in proportie de 100%, cu un numar minim de sedinte de tratament cu VelaShape si de obicei nu necesita combinarea mai multor terapii.

Celulita de stadiu 2 se prezinta deja in mod evident, gropitele la nivelul pielii putand fi observate fara a strange pielea in pliu. Celulele grase se maresc in volum, tonusul pielii scade si apare un edem usor. Acest stadiu al celulitei determina deja doamnele sa renunte la fuste sau la pantaloni scurti. Sunt necesare mai multe sedinte de tratament iar involutia celulitei se va face gradual pana la disparitia totala.

Celulita de stadiu 3 implica noduli subcutanati, umflaturi si gropite. Pielea din zonele vizate capata un aspect inestetic si o usoare sensibilitate datorita maririi pana de 50 de ori a celulelor grase. In prima faza de tratament va trebui vizata o involutie a aspectului, adica o regresie a gradului celulitei dupa care minimalizarea aspectului neplacut.

Celulita de stadiu 4 este cea mai grava, pielea din zonele in care este instalata celulita este total denivelata. In acest stadiu pielea devine dureroasa la atingere iar celulita se prezinta deja ca o boala cu dereglari ale circulatiei sanguine si dilatare a venelor. Acest stadiu necesita un efort sporit terapeutic, si de cele mai multe ori se obtine doar o involutie a aspectului.

In ce zone apare celulita?

Celulita apare de obicei pe solduri, fese, coapse, abdomen sau genunchi.

Celulita poate sa apara la orice varsta fiind intalnita la aproximativ 90% din femei. Afecteaza deopotriva femeile supraponderale cat si pe cele slabe. Celulita incepe sa se formeze de obicei in jurul varstei de 18 ani, dar pielea tanara si elastica o face sa fie aproape invizibila. Cu varsta insa, cand pielea isi pierde din elasticitate si mai ales dupa sarcina sau menopauza celulita devine o problema reala.

De ce apare celulita?

Motivele pentru care apare celulita nu sunt clare insa stiinta prezinta mai multe cauze, inclusiv cea genetica, dezechilibre hormonale sau probleme ale circulatiei sangelui care creeaza disfunctii ale sistemului limfatic. Oricare ar fi motivul aparitiei celulitei aceasta reprezinta o problema estetica serioasa. Lider pe piata metodelor de tratament pentru eliminarea celulitei este astazi VelaShape®.

De ce VelaShape®?

Pentru ca dietele nu elimina complet celulita de pe coapse, abdomen sau fese ci reduc global cantitatea de grasime, inclusiv de la nivel facial si sani. Organismul nu ne permite sa slabim numai dintr-o anumita zona asa cum ne-am dori si tocmai de aceea va punem la dispozitie uimitorul aparat VelaShape®, singura solutie medicala non-invaziva autorizata de FDA-ul american pentru reducerea in circumferinta in tratarea celulitei.

Zonele cel mai frecvent supuse tratamentului cu VelaShape sunt coapsele, talia, fesele si abdomenul. Rezultatele dovedite clinic sunt spectaculoase; pacientii pot pierde pana la 7,2 cm din circumferinta coapselor.

Reduceti tesutul adipos si pierdeti centrimentri in circumferinta cu VelaShape®!

 

 
         

Remodelare corporala
Epilare definitiva IPL

 

Epilare IPL si remodelare corporala barbati

 

Cosmetica medicala personalizata

 

Tratamente sub
supraveghere medicala

 

Aparatura eficace
Pierzi pana la 7,2 cm

 

Preturi accesibile,
incepand de la 35 Euro